Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra tidligere behandlinger

Lisa Torp skapte en beroligende atmosfære gjennom behandlingene.

Lisa Torp er en svært dyktig akupunktør. Før jeg hadde min første behandling med Torp visste jeg lite om akupunktur, og hvordan den fungerer på både kropp og sinn. Jeg var nervøs med tanke på nåler på kroppen min, men den forsvant fort etter at Torp ga med en forståelse om hvordan akupunktur fungerer. Hun ga meg en trygghet i behandlingen. Gjennom fire behandlinger hadde jeg i halvparten av disse en mer heavy Triggerpoint behandling. Men siden kroppen er ulik fra gang til gang, så ga Torp, med en god forståelse, en mildere akupunktur time siden kroppen min var mer sensitiv.

Jeg har fått en god erfaring med akupunktur gjennom timene med Torp. Jeg har fått en mer balanse i kroppen, og musklene føles mer fleksibel. Jeg har slitt en del med atopisk eksem opp igjennom årene, men den forsvant helt etter de fire behandlingene. Jeg kan gjerne tenke meg å gå til henne igjen. Jeg anbefaler Lisa Torp til andre som ønsker å ta akupunktur.

Dina Enoksen Elvehaug

Jag har haft problem med mina vader (legg) under en längre period. Problemet har bestått av muskelknutar som hämmat mig i mitt dagliga liv, eftersom jag har en aktiv livsstil. Under våren 2018 startade jag en akupunkturbehandling på Høyskolen Kristiania. Vid min 4e behandling mötte jag Lisa, hon var lugn och pedagogisk och förklarade för mig att hon ville testa en aggressivare behandling, resultaten var fantastiska! Vi bokade direkt in en 5e behandling 1,5 månad senare, en behandling som gav samma fantastisk resultat som den föregående.

Lisas aggressivare behandling gav mycket starkare effekt en de tidigare och genom hennes lugna pedagogiska tillvägagångssätt kände jag mig trygg hela vägen. Hon har också en förmåga att lyssna och förstå mig (patienten) och därav sätta nålarna på rätt ställe, mitt i knutarna. Har du muskelknutar som behöver behandlas eller andra liknande besvär rekommenderar jag starkt att testa en behandling hos Lisa!

Carl-Johan Mattsson

Hodepine, vond nakke og rygg.

Lisa satte nåler og fant de vonde partiene med en gang. Meget flink, rolig og behagelig behandling. (Litt vondt når det sto på på triggerpunktene) men helt klart en behandling som funker. Hodepinen forsvant etter én behandling. Anbefales på det sterkeste. Hadde også nåler i hofte/rompeparti👍 ble så mye bedre etterpå.

Linda Abrahamsen

Jeg hadde over flere uker slitt med et vondt kne som tidvis låste seg helt. Lisa sin behandling med nåler var virkelig til god hjelp. Merket allerede etter første behandling tegn til bedring, og etter noen behandlinger til var kneet helt bra.

Lisa kan jeg trygt anbefale, med sin ro og faglig tyngde føler man seg ivaretatt

Heidi Grøndahl Knudsen

Vil du også gi din tilbakemelding? Ta kontakt her.